Dålig uppdatering!

Hejsan hoppsan!

Gud, jag har verkligen inte uppdaterat på flera dagar. Aja men nu är jag back on the track igen.
I tisdags och igår så var jag sjuk, jag hade as ont i huvudet och mådde jätte illa. jag typ sov hela tiden, men nu mår jag bra igen.

Idag i skolan så var jag med om ngt så otroligt pinsamt, och jag gjorde det bara värre. Vi hade precist haft svenska och våran svenska lärare Robin är helt galen, han svär typ hela tiden inte för att jag inte gör det då men, sen så typ ringde det i olivers mobil(en kille i min klass), så han typ flippa, han ba om jag ser eller hör en till mobil då kommer jag faan samla in alla innan vi börjar. Och sen efter lektionen går vi i trappan, och jag härmar robin, och då står han bakom oss och jag bara springer upp för alla trappor, sen typ såg jag inte honom mer. Efter så typ garva vi ihjäl oss.


Idag var Filippa sjuk:( men hon kommer typ imorogon. då ska vi in till stan och kolla kläder. hahah i love shopping.
Men nu sitter jag framför datan ska plugga snart. Jag har verkligen skit ont i ryggen, hate it. Och så är jag hungrig som en varg.
Efter skolan gick jag och Hiwa till donken, åt lite och sen gick vi till naturkompaniet, där hiwa prova en flällräven, det var fint på henne. Där tog vi lite bilder som jag ska lägga upp nu.Hörs imorgon pusspuss.


synd att det blev blixt på mig(eller inte)höhö.

pallar inte lägga upp bilder, så puss puss.

Stan med Lina och Filippa!

Hejsan bloggen

idag har jag vart på stan med Lina och Filippa, det var skit kul, vi var typ på gina tricot i en timma och prova kläder:O, jag köpte en jätte fin långkofta, i brun.
När jag kom hem satt jag och kolla lite på tv och chilla. Imorgon så ska jag till tandläkaren vid halvnio, så får en halvtimmes sovmorgon, slipper engelska också:) bra va.
Igår så var jag med mamma och sofia, för mamma fyllde år. Vi gick ut och åt, på indiskmat, det var gott. Efter det så gick vi till mammas bästis, och där fanns en liten bebis, som tyckte sofias nagelack var välldigt faschinerande. Sen gick jag och Sofia till ica för att handla lite efterätt. Aja sen hände det inte mkt mer.
Snart börjar Click, en av mina favoritfilmer. aja skriver i morgon, god natt.


Min fina kofta♥
PussPuss

alvin and the chipmunks.

Hejsan bloggen!

Idag har jag vart i skolan, skit jobbigt men vi börja halv tio så det var gannska skönt. Första lektionen var slöjd och jag är så jävla glad för jag har syslöjd, jag har inte haft det på ett år. På slöjden håller vi på att sy kudfrodal, jag och Naomi tog svart. Lite emo kanske, nej jag bara skoja, jag har inget emot emosar.

Efter skolan gick jag, hiwa och filippa till donken och åt. Sen åkte vi in till stan och där gick vi in till monki, Hiwa köpte skit snygga kläder därifrån, en tubkjol och en vit t-shirt med tryck. Efter monki gick vi till Br för Filippa skulle köpa ngn present, så jag och Hiwa börja larva oss. haahah Vi sköt varandra. Jag vet jag äär skit töntig men palla bry sig. Sen efter Br så var jag och Hiwa tvugna att stressa till bion. Vi skulle se Alvin and the chipmunks. Den var så sjukt bra, dom var as söta.

Efter bion gick jag och Hiwa in till gina tricot, där hitta jag ett par gråa tights för bara 29:- jag som har velat ha det gannska länge nu. Sen gick vi till tunnelbanan och där skildes vi åt. När jag kom hem så prova jag min tights dom passar men jag skulle velat haft en storlek större för dom är nästan för tighta, aja skit it. Sen tog jag lite foton. Och dom ska jag lägga in nu. Så vi hörs sen. PussPuss:)


Jag vet inte vad han heter men han var iaf sötast:)

tightserna är gråa det syns bara inte. Töjan är också gannska ny, jag köpte den i uppsala

En gannska ful bild från uppsala:)

Hiwa gör en skit rolig min, så jag tog bort ansiktet.
Nej nu får det räcka med bilder. Skriver kanske i kväll får se, annars så blir det ett inlägg imorgon. PussPuss.

Kom hem igår.

Hejsan, jag vet att jag inte skrivit på länge men det är för att jag och Filippa har åkt till uppsala på ett läger. Det var jätte kul, vi var där från den 2 till den 5, så jag hade inte tid att skriva. Men nu skriver jag.
Pallar inte berätta vad som hände på lägret, kanske senare. Idag ska jag plugga, ligger efter i matten. i övermorgon börjar jag skolan så jag får väll låtsas att det är lördag eller ngt.
aja skriver senare och lägger in bilder från lägret senre.
PussPuss.

RSS 2.0