Har tagit hål i örat!!

Heej!

Idag har jag vart på stan med Filippa, vi ville pierca oss i öronen men det kosta typ 500:- så jag valde att ta ett vanligt hål, kan försöka visa på en bild hur det ser ut:) Jag shoppade inget i dag, för jag har typ inga pengar kvar hehhehe. Men i födelsedags present ska jag önska mig presentkort så då blir det mycket kläder och skit:) Dock är den inte förrens den 9 mars hehe, så då kommer ju rean vara över för länge sen.

Just nu är jag inne på fb ska snart ducha, sminka av mig och lite andra saker. Måste sova gannska tidigt idag för jag somna gannska sent igår och vakna alldeles för tidigt. Aja har inget mer att skriva så skriver sen. PussPuss!


Bild tagen från google.
Jag hitta tyvärr ingen bättre bild men det får duga!

I like shopping:)<3

Heej.

Satt och tänkte igenom vad jag hade köpt dom senaste dagarna, har shoppat gannska mycket.
Idag har jag vart med Filippa, vi har vart på stan och shoppat lite eller a jag köpte en tröja som var ribbad, i svart. Den är från H&M. Vi kom till stan vid halv 2 och då gick vi till ur och penn för jag ville köpa en klocka men den hade blivit dyrare:O så jag köpte den inte. Iaf sen gick vi till H&M för jag ville ju ha en ribbad tröja, så både jag och Filippa prova den och den var skit fin på både, vi lekte lite fjårtisar också, vi pushade upp brösten skit mkt HAHAHAHAHAHHA. Efter det gick vi till hemköp och köpte lite saker, sen åkte vi hem.
När jag kom hem så åt jag och sofia. Sen satt jag och kolla på tv sen tog jag datan och skrev detta inlägg. Har också typ bestämt vad som händer på nyår, jag och Filippa ska typ fira tsm.
Jag har också tagit bilder på några saker som jag har köpt, så här kommer dom.
PussPuss<3


2 basics linnen.Svart och vitt ofc.50:-styck

Väska från H&M 249:-
Parfymer 119 kr cubus.As billigt.

2 svarta långärmade, högra från H&M och är ribbad.
Vänstra vnlig svart från gina tricot.

från vänster ett par tights
från bikbok.
från höger ett par stuprörsjeans från weekdays.

en skämtbild på mig och Filippa, hahahahha.

payback is a bitch!(till filippa)!







HAHAHH det får räcka.
PussPuss

Bad update!

Heejj!

Jag vet att jag har uppdaterat lite dålig på sistonde, men jag hade en gannska stressig dag igår. Jag och Filippa hade bestämt att mötas vid 11 men jag var så himla trött så vi sköt upp det till 12, först gick vi till ett ställe på dalagatan men det var stängt så vi åkte in till stan och där gick vi till typ alla tekniska affärer, för Filippa ville köpa en mobil. Hon ville köpa w595, hon ville ha i råsa men det fanns bara blå så vi gick till siba, elgiganten, the phone house och onoff. Men inga hade råsa så hon sket i att köpa den. Efter det så gick vi runt lite i stan kolla på lite saker, sen mötte vi upp Filippas mamma och vi gick till åhléns och kolla parfymer, sen gick jag och mötte mamma och sofia, vi skulle shoppa lite på mellandagsrean, jag köpte ett par jeans, en tröja, en parfym cat deluxe och ett par tights.

När jag kom hem prova jag alla saker och tog det lungt, har typ städat klart mitt rum.

Idag vakna jag vid tolv och då gick jag och Sofia ut på stan för vi hade fått 500:- var av vårann farmor. Jag köpte en skit snygg väska, två linnen, deo och ögonfransböjare. Efter det åkte vi hem och tog det lungt. Just nu sitter jag och kollar på andra sidan hecken, jag vet jag är barnslig, hehe. Aja nu ska jag logga in på Fb. PussPuss.

Old Dogs!

Heej!

Idag skulle jag och Filippa gått på stan men allt var stängt förrutom expert, så vi gick på bio istället. Vi ville se alvin and the chipmunks men det fanns inga biljetter kvar så vi såg på Old Dogs, den var bra, kommer iaf aldrig mer gå till Rigoletto, usch biograferna där är inte frächa, litet och trångt var det.
Efter bion gick jag hem och typ gjorde inget särskillt, tog det lungt. Sen sa Sofia att hon hade hyrt 17 again så vi såg på den, i mellan åt så städa jag lite i mitt rum, den är väll bra.
Just nu sitter jag på datan har vart inne lite på fb smsat, ungefär det. Nej nu blr det lite mer städning.
Har tagit bild på mina julklappar, här är dom.


Min mjukisdress♥

Två parfymer, naomi cambell och bekham<3

Mina småsaker(eller vad man kallar det.)
klocka
2 armband
linser i svart:)
Det var allt för mig.
PussPuss

Är hemma hos pappa!

Heej!

Sitter hemma hos pappa i soffan, mamma och pappa sitter och pratar julklappar. Har gannska tråckigt men hittar väll på något att göra. Kanske kan se på någon film eller något.
Jag ska åka vid ett och då ska jag åka till morbror, då ska vi äta, jag är skit hungrig.

PussPuss!


Hejdå♥


God Jul!!

Hejsan hoppsan!

Nu är det julafton, har fått lite julklappar på morgonen, mjukisdress, halsduk,mystofflor, pyamas.Men kommer ju få mer saker sen. Snart ska jag till pappa, tror inte jag kommer skriva ngt där men vi får se.
Aja nu ska jag sminka mej, pusspuss.♥

Imorgon är det julafton:)

Hejsan!

Idag har jag vart med Hiwa på stan, det var verkligen skit kul att träffa henne eftersom det var så länge sen. Vi var på Br och köpte en julklapp till mina kusiner, en docktorsväska. Kostade 250:- men det är värt det. Sen gick vi till lindex och bara satt, men sen så gick jag hem och Hiwa också. När jag kom hem så städade jag, slog in julklappar, klädde graanen och jag har precis bakat pepparkakor. väntar på att dom ska bli klara så man kan lägga glassyr på xD. Juste när vi var i gallerian så såg vi pappan från telia reklamen. Så vi tog varsinn bild med han.xD

Imorgon är det som sagt julaafton, dock så har jag inte en så jätte stor julkänsla, men det kommer väll. Imorgon kommer jag gå upp vid nio, göra mig iordning och sen ska jag, Sofia och mamma åka till min pappa och ha en liten minijul, eller vi ska vara där i 2h och sen ska jag, mamma och Sofia till min morbror och lite annan släkt.

Några bilder på mig, hiwa.....




Jag och telia pappan




pusss

Kollade lite på gamla foton!

Heej!

Sitter och kollar på lite bilder från när vi hade kattungar. Saknar verkligen den tiden, att bara kunna titta på så söta katter. Dock finns det en nackdel, man måste sälja dom eller man måste inte men vi vill inte ha 12 katter springandes omkring i vårat hem. Räcker gott och väl med 2.
Här är en bild på våra kattungar(eller våra förra, vi har sålt dom).'


Gulloga va?

Dålig uppdatering!

Hejj!

Igår skulle jag skrivit men jag sov över hos Ebba så jag kunde inte.
Iaf, igår vid 1 så mötte jag upp Filippa vi åkte till min mammas jobb för att hämta pengar. Sen åkte vi till odenplan och mötte upp Lina, hon skulle handla lite julklappar. Men sen var Filippa att gå hem för honm skulle på Carolas konsert. Så jag gick också hem.
När jag kom hem så tog jag det lite lungt för jag skulle tilll stan med Sofia och handla dom sista julklapparna till mamma och mina kusiner. Först gick vi till Ohio och köpte mammas julklapp, jag köpte sånahär velorbyxa i blå. Sen gick vi till Br och köpte kusinernas present, dom fick en discokula för dom älskar att dansa. Sist gick vi till H&M och köpte ett fint halsband till mamma.

När jag kom hem tog jag det lungt, slog in lite julklappar, sen ringde Ebba och fråga om jag ville sova över hos henne, så jag åkte till slussen mötte upp henne, vi åt donken, sen gick vi och handla godis för 130kr, sen på morgonen vid 7 var jag tvungen att åka hem för Ebba skulle till Gotland så jag åkte hem och då somna jag direkt och vakna vid 1 igen. Då gick jag och min syrra ner i tvättstugan.
Idag har jag inte gjort ngt särskillt. Imorgon ska jag träffa Hiwa, jag har inte träffat henne sens den 11, saknar henne jätte mycket.

Nej nu ska jag ducha PussPuss♥


En liten omgjord bild på mobilen,från igår.



Brittany murphy är Död!!

Hejsan!

Shit asså, när jag kom hem sa mamma att brit´tany murphy var död, jag visste först inte vem det var men sen kom jag på att hon är med i en av mina favvo filmer, "Don't say a word", den är verkligen bra.
Iaf, just nu sitter jag och kollar på Avatar på datan, först ville jag kolla om alvin and the chipmunks hade kommit in men det hade den inte så jag kunde lika bra se den.
PussPuss.

En liten freaky bild på brittany murphy.

Playa del sol

Hej!

Är fortfarande hos min pappa, ska åka hem snart, vid halv nio. Just nu sitter jag och kollar på playa del sol, tycker det är gannska kul, man kan ju undra varför jag inte tittar på anna ankas jul, men det är för att min pappa inte har 3:an, fett störande. Ska se reprisen sen.
Just nu sitter jag och är inne på stardoll (jag vet jag är värsta tönten).
Nej nu ska jag åka hem.PussPuss.

''Nya bloggen''

Heej, min blogg ser jätte tråkig ut, ska be syrran fixa headern, så länge får jag ta någon från blogg.se.

Ja nu ska jag nog fixa och trixa lite. Skriver sen när jag kommer hem till mamma.
Puss♥

RSS 2.0